Puding Krém

  A puding krém egy
könnyű és finom desszert, amelyet gyakran fogyasztunk étkezések után vagy
egyszerűen csak nasiként. A puding krém elkészítése egyszerű és gyors, így
ideális választás lehet akár vendégváró süteményként is. Először is,
készítsük el a pudingot a csomagoláson lévő utasítások szerint. Általában
csak tej hozzáadása szükséges, majd folyamatos kevergetés mellett
felforraljuk és addig főzzük, amíg besűrűsödik. Amikor a puding elkészült és
még meleg, adjunk hozzá egy kevés vajat vagy margarint, hogy krémesebb legyen
az állaga. Ezt követően hagyjuk kihűlni a pudingot. Miután teljesen kihűlt a
puding, keverjük össze egy kevés tejszínnel vagy tejföllel, hogy még
krémesebb és lágyabb legyen az íze. Opcionálisan hozzáadhatunk vaníliás
cukrot vagy más ízesítőket is az ízlésünk szerint. Végül töltsük apró
csészékbe vagy poharakba a puding krémet, majd tegyük hűtőbe legalább egy
órára, hogy jól lehűljön és összeérjenek az ízek. Így elkészítve nagyon finom
és könnyed desszertet kapunk, amelyet bármilyen alkalomra elkészíthetünk.
Próbáljátok ki ti is ezt az egyszerű és isteni finom puding krém receptet!