A sült hurka egy
hagyományos magyar étel, amit általában sütőben vagy serpenyőben készítenek.
Ha te is szeretnél otthon elkészíteni egy finom, ropogós sült hurkát, kövesd
az alábbi lépéseket: 1. Vásárolj friss hurkát a helyi hentesnél vagy
piacokon. 2. Vágd fel a hurkát kisebb darabokra, hogy könnyebben megpiruljon.
3. Melegíts fel egy serpenyőt közepes lángon, majd tedd bele a hurkadarabokat
anélkül, hogy hozzáadnál extra zsiradékot. 4. Süsd mindkét oldalukat
aranybarnára és ropogósra (kb. 5-7 percen keresztül). 5. Ha szeretnéd,
ízesítheted fűszerekkel vagy zöldségekkel is. 6. Tálald friss kenyérrel vagy
savanyúsággal. Így egyszerűen elkészítheted otthon a finom sült hurkát
serpenyőben is! Jó étvágyat!