A tejfölös pizza
feltét egy különleges és finom változata a hagyományos pizzának. A tejfölös
alap és a sajtos, fűszeres tejfölös krém remek kombinációt alkotnak, amely
igazán különlegessé teszi ezt a pizzát. Először is, készítsük el a tejfölös
alapot. Ehhez keverjünk össze tejfölt, reszelt sajtot, fokhagymát, sót és
borsot egy tálban. Ez lesz az alapja a tejfölös pizza feltétnek. Készítsük
elő a pizzatésztát és kenjük meg tejföllel. Majd halmozzuk rá a tejfölös
alapot, és szórjuk meg kedvenc feltéteinkkel, például sonkával, gombával vagy
bármi mással, amit szeretünk. Végül süssük ki a pizzát a meleg sütőben, amíg
a tészta meg nem pirul és a sajt rá nem olvad. Ezután már csak ki kell venni
a sütőből és élvezni ezt az ízletes és gazdag ízekkel teli tejfölös pizzát!
Reméljük, hogy kedvet kaptál kipróbálni ezt az újítást a pizzakészítés terén.
Jó étvágyat!
