A pudingos krém egy
könnyű és finom desszert, amelyet gyakran hidegen tálalnak. Ennek az
édességnek számos változata létezik, de általában pudingporból, tejből és
cukorból készül. Elkészítése egyszerű és gyors, csak kövesd az alábbi
lépéseket: 1. Először is keverd össze a pudingport és a cukrot egy lábasban.
2. Lassan önts hozzá tejet, miközben folyamatosan kevered a masszát. Fontos,
hogy ne legyenek csomók! 3. Melegítsd fel a keveréket közepes lángon, és folyamatosan
keverd, amíg besűrűsödik. Ne hagyd, hogy forrjon! 4. Ha elkészült a pudingos
krém, töltsd át kisebb tálakba vagy poharakba, majd hűtsd le legalább egy
órára a hűtőbe. 5. Tálald friss gyümölccsel vagy tejszínhabbal a tetején. A
pudingos krém könnyen variálható: készíthetsz csokis változatot kakaóporral,
vagy akár vaníliásat vanília kivonattal. Ízesítheted citromhéjjal vagy
rumaromával is. Ez az egyszerű desszert ideális választás lehet egy gyors
sütemény helyett vacsorára vagy vendégváróknak is. Próbáld ki a pudingos krém
receptjét otthon, és garantáltan sikert aratsz!
