A Pasta Del Nata
egy olasz édesség, amelyet többnyire pasciával vagy tejszínnel tálalnak. A
legtöbb ember szerint a Pasta Del Nata az olasz konyha egyik legfinomabb
desszertje. Az elkészítése egyszerű és gyors, így akár otthon is könnyedén
elkészítheted. Első lépésként főzd meg a tésztát sós vízben, majd öntsd le és
hagyd kihűlni. Eközben keverd össze a pascit vagy tejszínt egy kis cukorral
és vaníliával, majd add hozzá a tésztát és keverd össze alaposan. Ezután tedd
a keveréket egy tálba vagy formába és hagyd állni legalább egy órát a
hűtőszekrényben, hogy összeérjenek az ízek. Ha szeretnéd, díszítheted
gyümölccsel vagy csokoládéval is. A Pasta Del Nata igazi ízbomba, amelyet
bármikor elkészíthetsz vendégeidnek vagy csak saját magadnak is. Próbáld ki
ezt az egyszerű és finom desszertet, és garantáltan elvarázsolja az
ízlelőbimbóidat!
