Baconbe Tekert Spárga

  A baconbe tekert
spárga egy egyszerű, de annál ízletesebb étel, amit gyorsan elkészíthetsz
otthon. A recept lépései nagyon egyszerűek, és bárki könnyen el tudja
készíteni. Először is válassz friss spárgát a boltból. Mossd meg alaposan,
majd vágd le a kemény végeit. Ezután csomagolj mindegyik spárgát egy szelet
baconba. Ha szeretnéd, fűszerezheted őket egy kis fokhagymaporral vagy
frissen őrölt fekete borssal. A következő lépés a sütés. Előmelegített
sütőben süsd őket körülbelül 20-25 percig, vagy amíg a bacon szép ropogós nem
lesz. Ha nincs sütőd, akkor egy serpenyőben is elkészítheted őket, csak arra
figyelj, hogy közepes hőfokon süssed mindkét oldalukat aranybarnára. Amikor
elkészültek, tálald őket frissen tálalva, esetleg egy kis citromkarikával
vagy parmezán sajttal megszórva. A baconbe tekert spárga remek előétel lehet
bármilyen vacsora vagy buli alkalmával, és garantáltan elnyeri a vendégek
tetszését. Ez az egyszerű recept bizonyítja, hogy néha a legjobb ételek a
legkevesebb munkával készíthetők el otthon. Próbáld ki te is ezt a
finomságot, és élvezd az egyszerűségében rejlő ízeket!